Имоти под наем

ГОРНЕЛ ПРОЕКТ Е АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, СПЕЦИАЛИЗИРАНА В ПОКУПКО-ПРОДАЖБИ, НАЕМИ, ОЦЕНКИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ КОНСУЛТАЦИИ.

Търсите имот под наем?

Вижте нашите актуални и напълно реални оферти!

Дава под наем ЗАВЕДЕНИЕ 2650 EUR
град София, Кръстова вада, бул. Черни връх, 220 кв.м, Заведение в нова кооперация на страхотна локация с лице 12 метра към булеварда в близост до МОЛ Парадайс. Отдава се в полу завършен вид, за да може бъдещия наемател да го завърши по свой вкус. Представлява голяма търговска зала, детски кът, клиентски санитарни възли /включително и за инвалиди/ топла и студена кухня, миялно, склад, санитарен възел за персонала. Към ресторанта има прилежаща градина. За повече информация и огледи 0876686288.

Дава под наем ЗАВЕДЕНИЕ 5000 EUR
град София, Център, 750 кв.м, Ресторант напълно оборудван и обзаведен! Самостоятелна сграда. Ресторанта е в района на бул. Витоша в пешеходната част и ул. Христо Белчев. Разпределение: – огромна професионална кухня – собствена пещ в салона с шоу кухня – вътрешен салон; места 60/70 – собствена градина за над 120 места с възможност за зимна градина – външен бар – външно барбекю и др. – офис Имота е с изключителни параметри, който дават възможност за успех в ресторантьорството. Условие за наемане при сключване на договор – три депозита, като гаранция за опазване на имуществото и спазване на договорните отношения. Агенцията разполага с пълната информация за имота. Тел. за контакти 0876686288

Дава под наем ЗАВЕДЕНИЕ 2080 EUR
град София, Лозенец, 220 кв.м, 4-ти ет. от 4, Напълно обзаведен и оборудван ресторант в офис сграда и с удължено работно време.

Дава под наем ЗАВЕДЕНИЕ 3900 EUR
град София, Лозенец, 500 кв.м, Имам удоволствието да предложа под наем уникален ресторант. Ресторанта е в смесена сграда с офиси и жилищна част. Напълно оборудван и обзаведен. Ресторанта е работещ. За повече информация и снимки заповядайте в нашият офис. Т

Заведение в нова кооперация на страхотна локация с лице 12 метра към булеварда в близост до МОЛ Парадайс. Отдава се в полу завършен вид, за да може бъдещия наемател да го завърши по свой вкус. Представлява голяма търговска зала, детски кът, клиентски санитарни възли /включително и за инвалиди/ топла и студена кухня, миялно, склад, санитарен възел за персонала. Към ресторанта има прилежаща градина. За повече информация и огледи 0876686288.

Ресторант напълно оборудван и обзаведен! Самостоятелна сграда.
Ресторанта е в района на бул. Витоша в пешеходната част и ул. Христо Белчев.
Разпределение:
– огромна професионална кухня
– собствена пещ в салона с шоу кухня
– вътрешен салон; места 60/70
– собствена градина за над 120 места с възможност за зимна градина
– външен бар
– външно барбекю и др.
– офис
Имота е с изключителни параметри, който дават възможност за успех в ресторантьорството.
Условие за наемане при сключване на договор – три депозита, като гаранция за опазване на имуществото и спазване на договорните отношения. Агенцията разполага с пълната информация за имота.
Тел. за контакти 0876686288

Известен емблематичен столичен ресторант в самостоятелна постройка.
Работещ в момента и никога не е отдаван под наем.
Заведението е работещо от 15 години и има създадена голяма клиентела и е предпочитано място за партита, рождени дни, чествания или просто семейни или приятелски събирания.
Ресторанта е след основен ремонт и е напълно оборудван с нова професионална техника и обзавеждане. Заведението е изцяло на партерно ниво. Разпределение: два салона за общо 160 места, бар и голяма кухня, прилежаща градина за около 40-45 места, отваряеми витрини към улицата.
Отдава се напълно оборудван и обзаведен, както е в момента с условие два депозита.
Ресторанта не е в центъра на София но паради конфиденциалност не можем да публикуваме
точното местоположение.

Уникално заведение тип БАР ДИНЪР /лека кухня/в района на НДК.
Центъра на София на отлична локация.
220 кв. м, като в момента се използва като заведение с капацитет 85 седящи места. Помещението има широко лице както към бул. Васил Левски, така и към ул. Георги Раковски. Подходящо е за заведение, аптека, магазин, автосалон, офис, бар и др.
Предлага се с възможност за покупка на оборудването.
Цената при сериозен интерес може да се договори.
Тел. за контакти 0876686288

Ресторант на страхотна ТОП локация, в близост до административни, офис сгради, министерства, посолства и др. Голямо лице към булеварда. заведението е на две нива партер и светъл полу сутерен. Има статут на ресторант, абсорбация и вентилация. Дава се не оборудвано и не обзаведено. За повече информация и огледи 0876686288.

ТЪРСЕНЕ НА ИМОТ

м2
м2

Можете да намерите имотите и на картата: